Nederlands | English
 
 
 
 
 

Nieuws

Swim Cup

Eindhoven Swim Cup 2015

2015-04-06

videoregie.nl verzorgde de live video bij de Eindhoven Swim Cup, de grootste Nederlandse zwemwedstrijd. Naast Nederlandse zwemmers van wereldklasse onderwie Ranomi Kromowidjojo en Femke Heemskerk, zwommen ook vele internationale toppers mee, zoals Sarah Sjöström, Cameron Van der Burgh, László Cseh en Zsuzsanna Jakabos.

Bekijk hieronder één van de meest interessante van de 380 gegenereerde video’s.

Eindhoven Diving Cup

Eindhoven Diving Cup

2015-01-15

Ook dit jaar weer verzorgt videoregie.nl de live-registratie van de Eindhoven Diving Cup, van 6 t/m 9 februari. Dit tournooi is het grootste schoonspringtoernooi van Europa, met dit jaar springers uit 20 verschillende landen.

Voor deze meercamera productie worden 3 bemande camera’s en 4 afstandbestuurde camera’s gebruikt. Daarnaast worden de beelden van deze camera’s onmiddelijk vertraagd herhaald. Weergave vindt plaats op het grote LED-scherm in het stadion, via een live-stream op internet, en is beschikbaar voor broadcasters.

UPDATE: Kijk hier voor een resultaat:

KNZB

Open Nederlands Kampioenschap Korte Baan Zwemmen 2014

2014-10-29

Het Open Nederlands Kampioenschap zwemmen op de korte baan (25m) vindt dit jaar plaats in Tilburg, van 7 t/m 9 November. Videoregie.nl verzorgt voor de KNZB de live-registratie.

4 Camera’s zullen worden gebruikt, waaronder 1 afstandbestuurde onderwatercamera. Weergave vindt plaats op o.a. een groot LED-scherm en via een live-stream op internet. Tevens worden video’s per race gemaakt en automatisch naar youtube ge-upload.

Paralympisch Zwemmen

IPC EK Zwemmen Eindhoven 2014

2014-07-29

Het Europeesch kampioenschap zwemmen voor gehandicapten vindt dit jaar plaats in Eindhoven. Videoregie.nl verzorgt de locale weergave op het grote LED-scherm in het zwemstadion en maakt tevens een live stream.

Er worden video’s per race gemaakt en automatisch naar youtube ge-upload.

Swim Cup

Eindhoven Swim Cup 2014

2014-03-27

Ook dit jaar weer verzorgt videoregie.nl de live video bij de Eindhoven Swim Cup, de grootste zwemwedstrijd van Nederland. Naast Nederlandse zwemmers van wereldklasse, doen ook vele internationale deelnemers mee.

De live-video wordt terplekke op het stadion’s grote LED-scherm en op LCD’s getoond, gelivestreamd en opgenomen. Daarnaast wordt de video gesplitst per race en automatisch naar youtube ge-upload.

SZN

Diving Cup

2013-12-20

Videoregie.nl zal meewerken aan de Eindhoven Diving Cup van 31 Januari tot 2 Februari. Dit is de grootste schoonspringwedstrijd in Nederland met vele internationale deelnemers. Dit jaar zelfs met een paar welbekende Belgen, waarvan er 1 het Belgische TV programma "De grote sprong" won.

Nieuwe apparatuur

2013-12-20

In voorbereiding op de evenementen het komende jaar zijn 2 extra afstandbestuurde 3CCD camera’s aangeschaft.

Naast deze video productie apparatuur zijn ook investeringen in meer monitors en converters gedaan. Een paar professionele 42" monitors is per direct beschikbaar, evenals AJA SDI naar DVI converters en meer Blackmagic Design SDI naar HDMI converters.

Er zijn verder nog plannen voor verdere upgrades van apparatuur. Alle veranderingen zullen weer op de "Techniek" pagina te zien zijn.

KNZB

Live-persconferentie KNZB

2013-10-24

Vandaag werd in allerhaast een live-persconferentie georganiseerd waar zwemster Ranomi Kromowidjojo aankondigde niet verder te gaan met trainer Marcel Wouda. Beiden waren aanwezig bij de persconferentie. Videoregie.nl faciliteerde de persconferentie.

Thuis in Rosmalen

Thuis in Rosmalen

2013-10-21

Op 26 october zet stichting "Thuis in Rosmalen" iemand uitgebreid in het zonnetje. Voor weergave in een tweede zaal en opname wordt een live-registratie gemaakt.

EK masters

EK masters zwemmen Eindhoven

2013-08-27

Videoregie.nl zal de live streams voor het Europees Masters Kampioenschap Zwemmen opzetten. Er wordt een meercameraregistratie van de onderdelen Synchroonzwemmen en Schoonspringen gemaakt.

Haag Atletiek

Poolstokhoogspring demonstratie Scheveningen

2013-08-20

Videoregie.nl zal voor Haag Atletiek een demonstratie poolstokhoogspringen vastleggen. Eén en ander vindt plaats op 8 september op de Boulevard van Scheveningen, voor het Kurhaus. De beelden worden live vertoond, inclusief onmiddelijke vertraagde herhaling, op een groot LED-scherm.

World Cup Eindhoven 2013

Wereldrecord!

2013-08-07

Voor het eerst hebben wij een wereldrecord kunnen vastleggen! Zie hier het (onbewerkte) resultaat.

World Cup Eindhoven 2013

Fina Swimming World Cup

2013-08-02

Videoregie.nl zal de series van de Fina Swimming World Cup vastleggen! Dit spetterende evenement vindt plaats in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion op 7 en 8 augustus. Wij verzorgen opnamen en lokale weergaven op het grote LED-scherm van het bad, en LCD-monitoren op diverse lokaties in het complex.

EK Lifesaving

EK Lifesaving

2013-07-25

Van 16 t/m 18 augustus wordt in Den Haag en Noordwijk het EK Lifesaving gehouden. In het Hofbad in Den Haag worden de zwembad-onderdelen uitgevoerd en op het strand van Noordwijk de strand-onderdelen. Videoregie.nl zal hier de opnamen van het zwembad-deel op zich nemen en tevens lokale weergave op het aanwezige LED-scherm verzorgen.

 

 
 
© 2012-2016, videoregie.nl / Rubytech