Nederlands | English
 
 
 
 
 

Het concept

Bij het beschouwen van behoeften en budget voor kleine en middelgrote evenementen blijkt dat dat de traditionele aanpak van live meercameraregistratie vaak te groot en te kostbaar is. Uit ervaring met eerdere evenementen ontwikkelden we hiervoor een nieuw concept genaamd videoregie.nl. Regie- en camera-activiteiten werden geanalyseerd en zijn samengebracht in één systeem. Met het nieuwe concept wordt een live videoregistratie gemaakt op zeer efficiënte wijze. Bij eenvoudige situaties kan 1 persoon zowel een aantal afstandbestuurde camera’s bedienen als vloeiend schakelen. Bij complexere situaties worden ook bemande camera’s in de regie opgenomen, compleet met tally en intercom.

Conventionele oplossingen behoeven altijd meerdere cameramensen die een groot deel van de tijd niets kunnen doen totdat de aktie zich voor hen bevindt. De camerabediening van videoregie.nl schakelt van de ene afstandbestuurde camera naar de volgende, en beweegt zo virtueel mee met de aktie.

Met dit concept als basis verzorgt videoregie.nl de complete live videoproduktie bij uw evenement, van meercameraregie tot live-streaming en weergave op een groot LED-scherm.


 

 
 
© 2012-2022, videoregie.nl / Rubytech