Nederlands | English
 
 
 
 
 

Portfolio

Bij onder andere de onderstaande evenementen is videoregie.nl actief geweest. Geen van de onderstaande opnamen nabewerkt - wat u ziet is zoals het terplekke is geproduceerd. Merk op dat de meeste bedrijven bewerkte video’s op hun website tonen, hetgeen geen correcte indruk geeft van hoe het er live uitziet.

Zwemevenementen op landelijk nivo

videoregie.nl maakt de live feeds van Swim Cups en Nationale Kampioenschappen georganiseerd door de Nederlandse zwembond KNZB. Een mix van afstandbestuurde en bemande camera’s wordt doorgaans gebruikt. Door middel van een semi-geautomatiseerd systeem worden er per race video’s gecreëerd en geupload naar Zwemsport.tv, het youtube kanaal van de KNZB. Na enige jaren aan activiteiten voor de KNZB staan er hier inmiddels enkele duizenden video’s.

De video hieronder is een voorbeeld van de Amsterdam Swim Cup. De video is gemaakt door 4 mensen gebruikmakend van 2 handmatig bediende en 4 afstandbestuurde camera’s.

Eindhoven Diving Cup

Dit tournooi is het grootste schoonspringtoernooi van Europa, waar dit jaar schoonspringers uit zo’n 20 verschillende landen aanwezig waren. Since 2015 verzorgt Videoregie.nl de meercamera liveregistratie voor dit toernooi in Eindhoven.

World Cup Swimming Eindhoven 2013 en 2018

De FINA World Cup is een zwemevenement op wereldnivo, en bezoekt steden zoals Dubai, Moscou en Beijing. Eindhoven is ook enkele malen bezocht. In 2013 en 2018 legde videoregie.nl de voorrondes vast. 5 camera’s zijn gebruikt om het evenement vast te leggen, bediend door 2 of 3 mensen. Graphics van Swiss Timing / OMEGA werden ingevoegd. De video hieronder is van het wereldrecord door Katinka Hosszu dat wij in 2013 vastlegden. In 2018 is in HD geproduceerd, terwijl dat in 2013 nog in SD was.

AutismeTV

Voor HRmedia verzorgde videoregie.nl de techniek voor AutismeTV.nl in een voor de gelegenheid gebouwde studio. Gedurende 5 dagen werden live internet-uitzendingen van 50 minuten gemaakt met interviews en instarts rondom het thema autisme, gepresenteerd door Inge Diepman.

 

 
 
© 2012-2022, videoregie.nl / Rubytech